Fizetés és szállítás

Fizetés

  • A termékek mellett feltüntetett vételár a bruttó ár.
  • A megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költséget utólag, a csomag átvételekor kell a futárnak fizetnie.
  • A fizetés készpénzben történik, utánvéttel.

Szállítás

A szállítási költség a termékek össz. súlyától függetlenül Magyarország egész területén egységesen bruttó 1300 Ft, 20000 Ft feletti megrendelés esetén pedig ingyenes.

Magyarországon kívüli rendelést külön egyeztetés után van módunkban teljesíteni, ez esetben adja le a rendelését és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot email-ben. A pontos szállítási költség a cél országtól és a rendelt csomag súlyától függ.

A termékek szállítási határideje 1 munkanap feladástól számítva.
A raktáron nem elérhető termékek esetén minden esetben felvesszük a kapcsolatot a megrendelővel.
Várhatóan a munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon, a pénteken leadottakat hétfőn, a hétvégi rendeléseket pedig a következő hét keddjén szállítjuk ki.

Futárszolgálat:
Webáruházunk megrendeléseit a MPL Futárszolgálat (Magyar Posta Logisztika) teljesíti.
Kézbesítés:
A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.
Elektronikus előrejelzés:
Az MPL Futárszolgálat a csomag átvételéről elektronikus előrejelzést küld, SMS-ben vagy e-mailben a vásárlónak.
Webáruházunk is értesíti a vásárlót email-ben a csomag feladásáról.
Telefonos egyeztetés:
Ha bármilyen probléma felmerülne a kézbesítés során, a kézbesítő megrpróbálja felvenni Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül, és egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről.
Kétszeri házhoz kézbesítési kísérlet:
Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezet eredményre, az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését.
Nyomkövetés:
Az MPL információt ad a küldemény feladásáról, kézbesítéséről, kézbesíthetetlenségi okáról vagy letétbe helyezéséről, legkésőbb az esemény bekövetkezését követő munkanapon. A nyomkövetés szolgáltatás a http://posta.hu/ugyfelszolgalat/nyomkovetes linken érhető el.
Át nem vett csomag:
Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!